Contact

Vul onderstaand formulier volledig in en druk op de knop Verzenden als je klaar bent. Dan zal ik zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Uiteraard kun je mij ook telefonisch bereiken op 06 180 505 36

KvK nummer: 7676664

    Mijn adres is:
    Carlierstraat 36, 8919 BC en Leeuwarden.

    Er zijn voldoende gratis parkeerplekkern aanwezig in de Carlierstraat.

    De ingang van de praktijk is achterom bij de woning.

    Siebrich Brouwer
    Siebrich Brouwer
    2023-10-09
    Pauline neemt de tijd voor je en helpt je verder in je proces.
    Sarai Escamilla
    Sarai Escamilla
    2023-09-28
    Hartelijk dank voor uw aandacht en uw tijd. Ze is erg goed met Reiki-lessen, een aanrader.
    Fabian Tijssen
    Fabian Tijssen
    2023-09-27
    Fantastische cursus Reiki 1 onder leiding van Pauline, haar ervaring en warme persoonlijkheid maken de cursus een ware ervaring
    Judith Steunebrink
    Judith Steunebrink
    2022-12-06
    Als je de behandelkamer binnen stapt voelt het als thuis komen. Een ontzettend fijne energie. Ook Pauline straalt dit uit. De behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Pauline neemt de tijd om te luisteren en ze zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Na de reiki behandeling voelde ik tintelingen over mijn hele lichaam. Er gebeurde heel veel bij mij. Ook de voetmassage was erg fijn. Bedankt Pauline!
    Diana79 De Jong
    Diana79 De Jong
    2022-11-29
    Pauline en de ruimte waarin de behandeling plaatsvindt geven een warm en vertrouwd gevoel. Ik voel mij veel rustiger na een behandeling en heb meer energie. Ze laat weer dingen stromen.
    Karmen Driessen
    Karmen Driessen
    2022-11-29
    Ik was op zoek naar iemand die Reiki cursussen aanbied in Leeuwarden. Ik kwam al gauw in contact met Pauline. Het contact was al fijn dus heb ik mij gelijk ingeschreven en een paar weken daarna ben ik voor het eerste deel van de cursus geweest. Pauline alsook de praktijkruimte hebben een fijne energie, de cursus zelf werd liefdevol overgebracht en ik ben heel blij dat ik bij Pauline terecht ben gekomen. Ik heb inmiddels mijn certificaat behaald voor Reiki 1, de volgende ga ik ook zeker bij Pauline volgen! De Reiki zelf is heel waardevol en zeker ook liefdevol voor jezelf.
    Ryanne De Jong
    Ryanne De Jong
    2022-11-29
    Pauline is lief, zacht en een doortastend persoon die je de tijd en ruimte laat ervaren binnen een sessie. Ik hecht veel waarde aan de sessie met Pauline, ondanks dat het op afstand is! Ze bespreekt de sessie met je na en geeft je handvaten mee waar je iets aan hebt.
    Humaira “Zara07”
    Humaira “Zara07”
    2022-08-26
    Very effective and relaxing!
    Adinda De Beauvesier Watson
    Adinda De Beauvesier Watson
    2022-04-07
    Ik heb een reiki 2 cursus gevolgd bij Pauline. Toen ik binnenstapte, kreeg ik al een warm gevoel. De cursus heb ik afgerond en ik ben nu zelf mijn eigen bedrijf gestart. Als ik vragen heb, heb ik het gevoel dat ik altijd bij Pauline terecht kan. Het geeft je een fijne basis. Zeker een aanrader!
    - Deel deze info -